Pages Navigation Menu

Praktisk information

EDB bordetEt varelager der er fordelt over flere etager kan være ret så uoverskueligt
men der er mere system i det, end det umiddelbart ser ud til.

Nærmere oplysninger findes i vores gruppe op delte varekatalog.
Der er billeder, priser, beskrivelser, vare nr. o.s.v. den enkelte vare er beskrevet så  godt som det har været muligt men vi tager forbehold for evt. utilsigtede fejl og udeladelser, har du behov for yderligere oplysninger – send os en mail.

Du kan også finde os under navnet Antique and Art på Facebook på adr.: https://www.facebook.com/pages/Antique-and-Art/52698928779

Vores hjemmeside, som du nu har fornøjelsen af at kigge på er betydelig mere omfattende end den umiddelbart ser ud til ved første øjekast. Prøv at bruge lidt tid på på den – gå lidt i krogene og du vil opdage mange finurlige ting og sager som man normalt ikke ser.

Og husk så lige, hvad du ikke finder i dag, kan meget vel risikere at ligge der i morgen. Siden udvikler sig løbende. Hver uge byder på nye tiltag. Vores hjemmeside er ikke en konstant størrelse – den ændrer sig på flere fronter, såvel med ny ankomne varer og andre tiltag – måske har vi en dag lige netop det du har eftersøgt længe.

Har du lyst til personlig at kigge på tingene er du velkommen til det,
– her vil det så være en fordel om du via vare kataloget har fundet
frem til hvad du har lyst til at se nærmere på.

Vi sender gerne bestilte varer såvel i Danmark som til udlandet og alle ordrer afsendes samme dag som vi registrer beløbet som indgået.

– og  svarer meget gerne på mail såfremt du har spørgsmål du gerne vil have uddybet. I nogle tilfælde har vi måske endda yderligere billedstof vi i givet fald kan sende dig. Vi tager  forbehold for evt. fejl og udeladelser

En gennemgang af de mange forskellige tilbud her på siden er nok den bedste, nemmeste og mest praktiske måde at skaffe sig et overblik på. En anden mulighed er at besøge os i forretningen og på lageret i Viborg – her er det blot en forudsætning at man nogenlunde ved hvad man går efter – og  så vidt muligt laver en aftale i forvejen.

Antik på auktion

– vi har løbende varer på auktion – dem kan man se og evt. byde på her, – det sidste kræver dog at man opretter sig med en  kunde profil på auktionen  – http://auktioner.qxl.dk/antik-kunst – dog kun hvis man  også har i sinde at byde på varene.

Lovpligtig link : https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=169709.