Pages Navigation Menu

Om samlere – sådan i bred almindelighed

Der er sagt og navnlig skrevet meget om dem – navnlig af dem som ikke kunne drømme om at samle på noget som helst.

De aner simpelthen ikke hvad de går glip af . Dem om det. Enhver samler – og det uanset område, kender glæden og fornøjelsen ved at falde over lige netop det emne som har stået på ønskelisten længe – og det uanset hvad det måtte være.

Er det så oven i købet til en lavere pris end forventet, – så er dagen reddet. Det sker faktisk ret så ofte for alle samlere. Det hænger naturligvis sammen med den omstændighed, at de som regel er forud på viden og erfaring om lige netop deres specielle område.

Mange anerkendte eksperter på vidt forskellige felter, har rent faktisk startet og grundlagt deres ekspertise som – samlere.

Alt her i livet har sin pris – ikke meget er gratis. Det gælder selvfølgelig også for en samlere hvor omkostningerne kan spænde fra så at sige ingenting – til astronomiske beløb.

kornvaegt-svensk-F5411

Svensk kornvægt med komplet tilbehør til bestemmelse af vandprocent
– alt tilbehør ligger samlet i hver sin holder i skrinet

Men, – når det er sagt, så er det en ubestridelig kendsgerning, – at hvis og når, en samling – og det stort set uanset hvilken, – på et eller andet tidspunkt realiseres, så giver det altid en økonomisk gevinst. Hermed naturligvis ikke medregnet den tid man har brugt – eller spildt om man vil.

Det må man så skrive på fornøjelses kontoen. I øvrigt har mange mænd, – den opfattelse, at mands hobby må koste det den nu engang må og skal koste

Men at investerede beløb altid kommer hjem igen, – det er en kendsgerning – og det kan betragtes som en kærkommen håndsrækning hvis man en dag skulle være ved at løbe tør for argumentation for, – at den eller det, må jeg altså have – nu og her.