Pages Navigation Menu

– måske en gave ide når alt andet – kikser !

smykkeskrin-med-facetslebet – drejer det sig om gaven til hende – og du er kørt fast i velduftende flasker eller tøj. Er det nu det hun foretrækker ? passer det – for stort eller småt ? – osv

– et smykkeskrin går man sjældent helt gal i byen med – og da navnlig hvis du er gået uden om diverse former for plastic æsker.

– vis hende at du mener at hun har en god smag – og at du også har det. Find et fint gammelt smykkeskrin. Vi har dem i mahogni, palisander, messing til mange forskellige priser

 

– se dem i varekataloget under Smykker/smykkeskrin : http://technical-antique.dk/antikviteter/ vi har omkring ca. 200 forskellige – alle med billeder, beskrivelse  – og priser.

– og du kommer garanteret ikke ud for at hun får øje på den samme i Føtex eller Bilka – nå, var det han mente jeg var værd.

– med et fint gammelt skrin tilkendegiver du god smag – ta’ et kig på dem i varekataloget under Smykker og smykkeskrin – vi har nogenlunde konstant ca. 175  stk. – forskellige i alle mulige størrelser og udførelser – og til lige så mange forskellige priser. Se dem alle i varekataloget under “Smykker og Smykkeskrin”