Pages Navigation Menu

Praktisk information

Varebestilling og praktisk information : Kontakt Antik & Kunst tlf. + 45 8662 2643 – mobil + 45 2122 2656 – mail : e-jo@post2.tele.dk

Et varelager der er fordelt over flere etager kan være ret så uoverskueligt, men der er mere system i det, end det umiddelbart ser ud til.

Nærmere oplysninger findes i vores gruppe opdelte varekatalog.

Der er billeder, priser, beskrivelser, vare nr. o.s.v. har du behov for yderligere oplysninger – send os en mail.

Har du lyst til personlig at kigge på tingene er du velkommen til det, – her vil det så være en fordel om du via vare kataloget har fundet frem til hvad du har lyst til at se nærmere på.

Mange af vore varer er iflg. sagens natur ofte ret så specielle. Derfor benytter vi flere forskellige salgskanaler for på den måde at nå ud til så mange som vel muligt.

En gennemgang af de mange forskellige tilbud her på siden er nok den bedste, nemmeste og mest praktiske måde at skaffe sig et overblik på. En anden mulighed er at besøge os i forretningen og på lageret i Viborg – her er det blot en forudsætning at man nogenlunde ved hvad man går efter – og så vidt muligt laver en aftale i forvejen.

Antik på auktion

– vi har løbende varer på auktion – dem kan man se og evt. byde på her, – det kræver dog at man opretter sig med en kunde profil på auktionen – QXL – Antik og kunst – dog kun hvis man også har i sinde at byde på dem.

Man kan også finde os på et almindeligt online marked
Det lyseblå marked – Antik og Kunst